Kerstgroet

kerstwens 2013

Welkom op antondegier.nl! De meesten van de lezers zijn hier gekomen via de QR-code op de kerstkaart van dit jaar. Ouderwets misschien, van die papieren kaarten in dit digitale tijdperk. Toch een bewuste keuze. Een handgeschreven kaart is persoonlijker dan een digitale kerstkaart, en ik hoop dat jullie dat ook zo ervaren.

Verbinding, dat is waar het voor mij in 2013 om draait. Samen werken, netwerkorganisaties en flexibele arbeid zijn duidelijke trends, die aangejaagd worden door de veranderende economie en de mogelijkheden die internet biedt. Daarmee wordt de omgeving waarin we werken en de mensen met wie we werken steeds volatieler. De enige manier waarop we dat ‘menselijk’ houden is door weer echte verbindingen met elkaar aan te gaan, open te staan voor elkaar en onze omgeving.

Deze site is een van mijn initiatieven om daar vorm aan te geven. Geen bedrijfssite, geen service offerings, maar gewoon, mijn persoonlijke kijk op zaken. Wat er allemaal voorbij gaat komen weet ik nog niet, maar ik nodig je uit om samen met mij te beleven waar deze reis heen gaat.

Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen, en een nieuw jaar vol betekenisvolle verbindingen!

hartelijke groet, Anton

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*