Testimonials

Natuurlijk kan ik je vertellen waarom je mij moet inhuren, maar dat kunnen mijn klanten je nóg beter vertellen. Zij zaten immers in hetzelfde schuitje en moesten dezelfde beslissing nemen.

default image

“Intelligent, praktisch, scherp en goede luisteraar”

"Er zijn maar weinig mensen in je leven wiens advies en wijsheid je blijvend met je meeneemt. Anton is zo’n mentor voor mij geweest. Hij combineert intelligentie en een vooruit denkende geest met een praktische inslag, en een scherpe en gevoelige geest met geduld en een goed luisterend oor. Anton heeft me meer dan eens in de juiste richting gecoacht. Anton is in de afgelopen jaren een goede mentor, manager en vriend voor me geweest en ik ben er zeker van dat zijn vaardigheden van grote waarde zullen zijn voor iedereen die zijn advies vraagt op gebied van leven, carrière en bedrijfsvoering."

Niels van der Zeyst Director Office365 Customer Succes EMEA, Microsoft 06/05/2015

default image

“Inspirerend enthousiast en nuchter”

"Anton heeft een krachtige combinatie van inspirerend enthousiasme en nuchtere realiteitszin. Dat maakt hem een zeer effectieve manager. Ik heb met veel plezier met Anton samengewerkt."

Bert Holsappel Projectmanager, Capgemini 06/05/2015

default image

“Extreem goed geholpen”

"Anton heeft ons extreem goed geholpen bij het vertalen van onze visie naar de dagelijkse praktijk. Waar sommigen van ons te veel blijven hangen in strategisch denken of juist te veel operationeel bezig zijn, weet Anton ons altijd samen te brengen en onze dagelijkse acties in lijn te brengen met onze strategische intenties. Zijn sterke analytische capaciteiten en zijn directe communicatie maken hem een aanwinst in elk programma of bedrijf dat een verandering in strategie wil doorvoeren maar worstelt met het doorvoeren daarvan in de dagelijkse operatie."

Frank Wammes Director New Business Models & IP, Capgemini 06/05/2015