Over mij

Anton de GierVader, Echtgenoot, Leider, Coach, Adviseur, Muzikant, Ontwikkelaar, Zelfstandig Interim Professional, Toezichthouder, Work-Life wizard, Omnivoor, Reiziger, Teamspeler.

‘Zomaar’ wat rollen die ik in het dagelijks leven vervul. Afwisseling, uitdaging en continue ontwikkeling zijn voor mij een noodzaak.

Samenwerking & verandering

AV_loods-voor-juiste-koers150dpiGeef mij een probleem om voor of met een paar mensen op te lossen – dan ben ik op m’n best! Ik werk al bijna 20 jaar samen met hoogopgeleide professionals. In projecten, als manager, als leider en als collega. Altijd op het snijvlak van bedrijfsprocessen en IT-oplossingen, en in omgevingen waar resultaat telt.

In mijn werk vormen samenwerking en (koers)verandering de rode draad. Daarbij kijk ik altijd naar het samenspel tussen mensen, processen en systemen, en zorg ik voor de balans die nodig is om groei te realiseren.

AV_reddingsboei-hulp-help150dpiIk redde bedrijven van de ondergang door nieuwe producten te ontwikkelen en zette de hele logistiek eromheen op. Ik heb de neuzen van compleet verschillende afdelingen één kant op gekregen, waardoor het bedrijf weer goed ging lopen en klanten niet meer wegliepen. Meestal resulteerde dat in groei van het bedrijf, bij 1 van mijn klanten verdubbelde de omvang van het bedrijf zelfs van 40 naar 80 man.

AV_vuurtoren-visie-op-koers150dpiEén van mijn specialiteiten is het doorzien van de wisselwerking tussen ratio en gevoel. Scherpe analyses, doordachte besluiten en slimme oplossingen komen op tafel, maar die moeten wel door mensen van vlees en bloed worden uitgevoerd. Mensen met vaak heel verschillende belangen.

Succes ontstaat pas op het moment dat het plan en de mensen erachter met elkaar in evenwicht zijn, en wanneer mensen werken aan een collectief doel. Dan wordt samenwerken pas echt samen werken.

Resultaat

Ik vind resultaat belangrijk. Visie, ideeën en nadenken over ontwikkeling zijn noodzakelijk om tot een richting te komen, maar zonder hard werken aan realisatie wordt het nooit wat. Een droom hebben is goed, maar die droom waarmaken is nog veel beter.

Ik help daar graag aan mee, in elke vorm die noodzakelijk is. Als manager op interimbasis bij bijvoorbeeld het stroomlijnen van een organisatie of het opzetten van een nieuwe afdeling, op projectbasis om een (IT-)project tot een goed einde te brengen of een verandering te laten beklijven in een organisatie, als klankbord, sparringpartner of coach.

Voor mij is onze samenwerking pas geslaagd als we een resultaat hebben neergezet. Samen, als team.

Kan ik jou ook helpen?

Met mijn brede achtergrond en ervaring plus mijn helikopterview leg ik snel verbanden die anderen niet zien. Verder voel ik goed aan wat mensen drijft, waardoor ik bruggen sla en effectief mensen koppel. Daarmee, en met mijn originele oplossingen en ideeën, heb ik al veel bedrijven goed geholpen.

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een nieuwe koers, maar lukt het je niet die van de grond te krijgen? Of wil je je bedrijf laten groeien, maar weet je niet hoe?

Meld je dan aan voor de gratis KoersCheck. Dan bekijken we samen wat je nodig hebt en of ik je kan helpen.

Naar de gratis KoersCheck